Design din egen tapet

Mr Perswall kommer til Norge.

Bilde av bilen, båten eller bestemor som fortjener større oppmerksomhet? Lag din personlige tapet. Foto: Mr Perswall
Bilde av bilen, båten eller bestemor som fortjener større oppmerksomhet? Lag din personlige tapet. Foto: Mr Perswall Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du et bilde av bilen eller bestemor som du synes fortjener litt mer plass? Hvorfor ikke lage tapet av favorittbildet ditt og klistre det opp på veggen. Nå lanserer tapetbedriften Borge Mr Perswall i Norge.

Mr Perswall står for personal walls, og refererer selvsagt til at du lager din helt egen personlige vegg.

Sett klistremerker på veggen

Du kan se eksempler på tapeter fra Mr Perswall i bildespesialen nedenfor.

Har du fått laget din egen, personlige tapet, enten på grunnlag av egne bilder eller tegninger? Del dine erfaringer i debattforumet nedenfor.

Alle typer bilder

Mr Perswall er et tapetmerke under konsernet Eco-Boråstapeter, som produserer designtapeter, fototapeter og andre tapeter basert på personlige motiver. Tapetene koster 299 kroner per kvadratmeter, og kan bestilles via internett eller du kan få hjelp til bestillingen hos forhandlere.

Du kan bruke både digitale bilder og papirbilder som grunnlag for å lage en personlig tapet hos Eco-Boråstapeter. Dersom du må bruke papirbilde må det sendes inn, og du må regne med en ekstrakostnad. Usikker på om bildet er av god nok kvalitet? Ved bestilling via internett vil du få beskjed underveis i bestillingen hvis bildet er av for lav oppløsning til å produsere de produktene du har spesifisert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.