Designer-felle

Nei, det er ikke en blomstervase.

MUSEFELLE: OneDown Rat Trap er en mer human musefelle - og så ser den mye bedre ut.
MUSEFELLE: OneDown Rat Trap er en mer human musefelle - og så ser den mye bedre ut. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OneDown Rat Trap fanger ubudne gnagere på en human måte, og uten risiko for å klemme fingre eller tær. Hadde de hatt en slik på Katthult, hadde ikke pappan til Emil satt tåa i musefella, og Emil kunne spart seg en tur i snekkerboden.

Høsten er høysesong for musebesøk. Fra midten av august begynner musene å søke søke innendørs, og i midten av september er vi inne i den største invasjonen. Mildt høstvær kan imidlertid føre til at musene venter noen måneder med å trekke innendørs. Og er de først kommet inn, er de vanskelige å holde ute; mus trenger kun en åpning på 7 millimeter i diameter for å komme seg inn.

Les også: - Har sett rotter komme opp av toalettet

Ingen garanti

Har du husket å sjekke huset for eventuelle glipper som åpner hjemmet ditt for Morten Skogmus og co.? Sjekk ventiler og eventuelle sprekker i bordkledningen. Ha gode rutiner for lagring, renhold og avfallshåndtering.

Uansett om du tar dine forholdsregler, kan du oppleve å få mus i hus. I stedet for de tradisjonelle musefellene eller for den saks skyld gift, er OneDown Rat Trap en human variant. I tillegg er den mindre risikofylt for tær og små barnefingre, og ikke minst er den en mye penere måte å bekjempe ubudne musegjester på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer