Designkupp i krisetider

Har du penger til overs, er det nå du bør slå til.

Designkupp i krisetider
Publisert
Sist oppdatert

I høst måtte blant annet Robert Tandberg i Oslo legge inn årene, og konkursboet ble solgt unna på nettauksjon, med muligheter for å gjøre gode kupp.

Det er imidlertid ikke bare møbelbutikkers konkurser du bør følge med på, dersom du håper på å kunne slå kloen i billige designmøbler i vinter.

Se bilder og priseksempler lenger ned i artikkelen

IT Factory

Da vi fikk inn meldingen om at det danske firmaet IT Factory hadde gått konkurs og solgte unna møbler før helgen, tenkte vi ikke umiddelbart på designmøbler. Men ved nærmere ettersyn skulle det vise seg at her var det virkelig mye fint å velge mellom.

Firmaet har holdt hus i et ærverdig gammelt hus i København, som har vært innnredet med eksklusive designmøbler og kunst for flere millioner danske kroner. Her finner man blant annet møbler fra Herman Miller, Fritz Hansen, Bestlite, USM Haller, Floss, Gubi, Erik Jørgensen, Vitra, Once, Artemide, Giorgetti med flere - og man kan by på multimediautstyr fra blant annet Bang & Olufsen.

Møblene auksjoneres bort på Lauritz.com. Akusjonen startet 3. mars, men løper ikke ut før i perioden 16.- 18. mars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer