Det aller feteste kjøkkenredskapet

Du som følger med i tiden forventer ikke bare effektivitet. Du vil ha multifunksjonalitet. Og med iCEBOX fra Salton får du så mange ønsker oppfylt på en gang at en skulle tro du sjonglerte med kinderegg.

Publisert
Sist oppdatert

Fremtidsvisjonen om å kunne se på TV, overvåke barnerommet, finne oppskrifter etc fra en liten dings på kjøkkenet er nå en realitet. Med iCEBOX fra Salton Inc kan du samle alle ekstrating på ett sted - som sammenlagt måler 97x600x275 millimeter og veier 10.9 kilo.

Det sies ofte at husets herre er den med aller størst sans for gadgets og duppedingser på kjøkkenet, men vi tipper denne smarte lille tingen vil fri til husfrua og.

Underholdning

iCEBOX har alt en god underholdningsstasjon skal ha: CD-spiller, FM radio, TV og DVD er standardfunksjoner. Eller på kjøkkenspråket: Her kan du høre musikk eller radio mens du svetter over grytene - eller sette deg ned med en god film eller se Friends, mens steken godjør seg i ovnen. Ingen grunn til at kokken alltid skal gå glipp av de gode TV-programmene!

Informasjon

Den lille dingsen inneholder også en toppmoderne datamaskin med internetttilgang. Idsn eller bredbånd velger du selv - du har altså valgmuligheten. Er du både ren og tørr på fingrene kan du benytte deg av iCEBOXs touch-screen, og enkelt trykke deg frem til ønsket nettside, men for de som kanskje er litt klissete eller våte på fingrene (vi er tross alt på et kjøkken!) er det medfølgende tastaturet vanntett - og tåler vask i varmt vann med mildt rengjøringsmiddel. Ingen grunn til panikk om kaffekoppen skulle velte over dette tastaturet, med andre ord!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer