Det beste boligsøket

Vi har sammenlignet søkemotorene til Tinde, Finn, Supersøk og Zett, og vinneren er krystallklar.

Publisert
Sist oppdatert

I en hektisk hverdag er det ingen tvil om at en god søkemotor er til uvurderlig hjelp for deg som er på boligjakt. En god søkeagent er nemlig:Tidsbesparende: Når du søker etter bolig på nettet kan du enkelt utelukke områder og prisklasser du ikke er interessert i, du får altså kun opp de alternativene som passer for deg - og slipper å pløye dagsavisenes endeløse boligannonser på jakt etter drømmeboligen.

Mer informasjon: Mens en avisannonse kun gir deg et lite bilde, adresse og pris, gir en nettannonse langt mer informasjon. Ikke bare får du normalt flere bilder av boligen - ofte får du også hele prospektet, samt taksten, på boligen. Dermed kan du enkelt hoppe over de boligene du med en gang ser er uinteressante for akkurat deg.Mens Tinde og Finn tidligere har hatt tilnærmet monopol på boligsøk, har de nå fått to spennende konkurrenter i Zett og Supersok. Spørsmålet er selvsagt om du som boligkjøper trenger å bruke alle søkemotorene, eller kan klare deg med en.

Trykk her for å se hvem som var best!

Dette har vi sett etter

Alle søkeagentene lar deg velge mellom et enkelt og et avansert søk. Vi har kun brukt det avanserte søket, fordi vi mener at dette er mest praktisk for deg som er på boligjakt: Målet er jo å få en oversikt over de boligene som aktuelle for deg, innen den prisrammen du makter å betale. Jo mer detaljert søket er jo, jo bedre. Da er det praktisk å kunne sette nøyaktig prisklasse, soverom og areal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer