Shell, YX eller Circle K kaffeavtale?

Det er én kaffeavtalekopp som skiller seg ut

Hvilken kaffeavtalekopp er best: Shell, YX eller Circle K?

KAFFEAVTALEr: Kaffeavtale hos Circle K, YX 7-Eleven eller Shell? Hvilken kaffeavtalekopp er best? Vi har testet. Foto: Kristin Sørdal
KAFFEAVTALEr: Kaffeavtale hos Circle K, YX 7-Eleven eller Shell? Hvilken kaffeavtalekopp er best? Vi har testet. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bensinstasjonene dekker mange slags behov, fra å stagge sulten til å slukke tørsten; handle brød, frossenpizza, leker eller vindusviskere - eller rett og slett fylle drivstoff på bilen.

Er du blant dem som ofte fyser på en kaffe, når du legger turen innom en bensinstasjon, har du kanskje allerede en kaffeavtalekopp med kaffeavtale. Men er du sikker på at du har den beste kaffeavtalekoppen?

Sist Dinside testet kaffeavtalekopper var i 2017 (med mye søl ...) men nå er det nye kopper, nye avtaler og nye priser på markedet.

Vi har derfor testet kaffeavtalekoppene fra Circle K, Shell og YX mot hverandre.

Og det er én kopp som skiller seg særlig positivt ut!

Veldig likt - og veldig ulikt

Vi har tatt for oss koppene og sett på hvordan de er å drikke av, hvor godt de holder på varmen, om de er tette - og sammenliknet hva de koster, hva du får - og hvor mange steder du kan få påfyll.

  • Det er Circle K som har de fleste fyllstasjonene (284) - men YX ligger hakk i hæl med 265 steder å fylle, og Shell har 220 stasjoner.
  • Prismessig er Circle K også dyrest: Med kopp og kaffeavtale koster det 299 kroner hos Circle K - mens de to andre tar 249 kroner.
  • Men mens YX og Circle K har avtaler for kalenderåret, kan du starte en ettårsavtale når som helst hos Shell. Du kan altså velge å kjøpe en avtale for 365 dager med oppstart 1. juli om du ønsker det.
  • Alle kjedene tilbyr deg rimeligere kaffeavtale dersom du har en annen/gammel avtalekopp du vil bruke.
  • Og alle kjedene hiver med en del andre vikarierende tilbud på mat og annet, for deg med kaffeavtale.
  • Alle koppene består veltetesten vår uten søl.

Så langt ganske likt - men det er også en del forskjeller når vi ser på praktisk bruk og ikke minst: Hvor godt koppene holder på varmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer