Det norske nett-TV-tilbudet

NRK, Viasat, TV Norge, TV2, TV3 og TV 1000: Det du ser på TV kan du se på nettet!

VELKOMMEN TIL FREMTIDEN: Nett-TV lar deg bestemme hva du vil se, når. Men det koster.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
VELKOMMEN TIL FREMTIDEN: Nett-TV lar deg bestemme hva du vil se, når. Men det koster. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag ser de fleste på TV på den samme måten vi har gjort det i 50 år.

Programmene strømmer inn i stuen slik TV-selskapene bestemmer, og det eneste vi kan gjøre er å velge hvilken kanal vi vil se på.

Nå kan du bli din egen sjef. Alle de store norske TV-kanalene tilbyr i dag nett-TV, og dermed kan du selv bestemme hva du vil se når, og kanskje få en større følelse at vi tross alt lever i 2011. Samtidig har NRK, TV 2 og TV Norge også live-sendinger på nett, for dem som vil synke ekstra langt ned i sofaen.

Slik blir fremtidens TV-tilbud i Norge

Alt du trenger å gjøre er å koble PC-en på TV-en. Når det er i boks, kan du sjekke ut følgende norske nett-TV-tilbud:

NRK (NRK Nett-tv)

Kongen av nett-TV er fortsatt gode, gamle NRK. Deres bibliotek er enormt, og dekker alle tenkelige behov. Det aller meste er egenproduserte programmer, alt fra humorklassikeren Uti vår hage til Dagsrevyen. Men også innkjøpte serier som True Blood ligger ute i en begrenset periode. For barna finner man NRKs egenproduserte Super-programmer, samt favoritter som Brannmann Sam og Drømmehagen. Og det beste av alt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer