Det nye må-ha-produktet?

I sommer lanseres Delta-Racer D 150, som ifølge Kärcher er en verdensnyhet.

Det nye må-ha-produktet?
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes i dag en rekke produsenter som tilbyr bilbørsteløsninger for tilkobling til hageslanger. Men ifølge Kärcher er det faktisk ingen som har tilbudt bilbørsteløsninger tilpasset høytrykkspylere - før nå.

Men nå introduseres altså Delta-Racer D 150, som kvikt kan kobles til Kärchers høytrykkspylere - eller høytrykkvaskere, som de stadig oftere kalles. Ifølge produsenten skal produktet egne seg for vask av alle typer glatte overflater, inkludert bilkarosserier, båtskrog og vinduer.

Roterende dyser

Delta-Raceren er basert på samme teknologi som de etter hvert velkjente terrassevaskerne. Det betyr at vannet føres inn til en roterende akse med en dyse i hver ende. De roterende dysene omgis av børster. Børstene har flere oppgaver enn bare å fjerne møkk og avleiringer, de sørger nemlig også for en konstant avstand mellom dysene og den aktuelle overflaten. Dermed elimineres risikoen for at dysene kommer for nær overflaten og ødelegger denne. Produsenten opplyser også at børstene fungerer som sprutsikring, slik at brukeren slipper å bli våt.

Les også: Stor guide til badestamper

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.