Flislegge badet

Dette badet ble nytt på én uke

Slik pusser du opp badet med flis på flis-metoden.

FØR: Dette badet ble oppgradert på en uke ved å legge nye fliser oppå de gamle. Bilder av sluttresultatet, ser du i artikkelen under. Foto: Flisekompaniet.
FØR: Dette badet ble oppgradert på en uke ved å legge nye fliser oppå de gamle. Bilder av sluttresultatet, ser du i artikkelen under. Foto: Flisekompaniet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å pusse opp badet kan bli et tidkrevende og dyrt prosjekt, kanskje det er derfor mange av oss stadig legger planen på is. Men her skal du få et tips som gjør at man faktisk kan pusse opp badet på bare én uke – uten at det trenger å sprenge det budsjettet du har å rutte med.

Ekspertene kaller metoden for «flis på flis», og dette kan du gjøre helt selv.

Her får du vite hvordan du skal gå frem - og se video av utførelse nederst i saken!

Gamle fliser må sitte godt

- Metoden er like enkel som den er genial, skriver Flisekompaniet i en pressemelding.

Flis på flis-metoden går ut på å oppgradere baderommet uten at det krever en totalrenovering av rommet. Her legger du helt enkelt nye fliser oppå de gamle flisene.

Og ekspertene vi har snakket med, går god for metoden som du kan klare å gjøre helt på egen hånd.

- Det er ikke noe problem å legge flis på flis selv, så lenge man er sikker på at membranen under er tett og fin, sier Christoffer Holm, daglig leder ved Flisespekteret AS.

- Det er ikke noe krav til at baderom skal utføres av profesjonelle håndverkere, er man handy og nøye, vil en forbruker fint kunne utføre dette selv, mener han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.