Dette bordet er nesten alt du trenger

Blir ditt neste kjøkken slik?

Rendez-vouz er kjøleskap, komfyr og spisebord i ett. Foto: Electrolux
Rendez-vouz er kjøleskap, komfyr og spisebord i ett. Foto: Electrolux Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det et bord? Er det et kjøleskap? Er det en komfyr?

Flexiløsninger for plassmangel

En av de største utfordringene i moderne tid er økende befolkning og folkevandring mot de største byene. Og som en konsekvens av dette må vi innfinne oss med mindre plass å boltre oss på. En omfattende trendrapport utviklet av hvitevareprodusenten Electrolux viser at vi vil etterspørre flere flexiløsninger i hjemmet, og selskapet presenterer nå et av de første forslagene: Rendez-vouz, alt i ett-spisebordet som kan svare ja på alle spørsmålene vi stilte innledningsvis.

– Rendez-vous er det første interaktive bordet som kombinerer bespisning, sosial omgang og underholdningsaktiviteter, sier global designsjef Henrik Otto i Electrolux, i en pressemelding.

DinSide møtte Henrik Otto i forbindelse med finalen i Electrolux' årlige designkonkurranse i 2008. Den gang etterlyste han større forandringer i hvitevarenes verden. Miljøvennlige vaskemaskiner uten vann og vaskepulver var blant nyvinningene han ønsker å se på markedet fremover.

Se også: Er dette morgendagens hvitevarer?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.