Dette er de fem viktigste verktøyene til husbruk

Selv om man ikke er handy eller har en mekkehobby kommer man ikke utenom noen få verktøy.

HVILKE VERKTØY MÅ DU HA? Alle må ikke ha alt, mange klarer seg med bare det mest nødvendige verktøyet.  Foto: BRYNJULF BLIX
HVILKE VERKTØY MÅ DU HA? Alle må ikke ha alt, mange klarer seg med bare det mest nødvendige verktøyet. Foto: BRYNJULF BLIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når man skal flytte for seg selv, enten man er ung eller ikke, vil det alltid dukke opp behov for verktøy. Da er det en fordel at man faktisk har dette verktøyet for hånden, og vet hvordan man skal bruke det.

I stedet for å vente til man står der og trenger det, kan det være lurt å være føre var og anskaffe de viktigste verktøyene først som sist.

Men hvilke verktøy er viktigst? Vi har valgt ut de fem vi mener er det aller viktigste, og til priser som ikke er avskrekkende.

Vi snakker om noen hundrelapper til sammen, uansett hvilken butikk du handler i av de fire store vi har plukket ut: Biltema, Clas Ohlson, Jernia og Jula.

Skrutrekker

Man kommer ingen vei uten skrutrekker, men skruer kommer med mange sporvarianter og i mange størrelser.

I stedet for å kjøpe minst ti forskjellige skrutrekkere er det mye smartere å kjøpe et lite sett med bits og holder. Slike sett er rimelige og flere av dem inneholder også noen piper, som gjør at du også kan skru muttere og bolter med sekskanthode.

Skiftnøkkel

Det er ikke bare skruer som må festes eller løsnes, vi har også muttere og bolter som kommer i mange størrelser. Proffene bruker som regel piper eller fastnøkler til disse, men du kommer langt med en middels skiftnøkkel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer