Dette er en takvifte

Med et svært talende navn.

Publisert
Sist oppdatert

Denne takmonterte saken har fått det opplagte navnet Fanaway, og er tenkt å løse et - for feinschmeckere - tidligere nesten uløselig interiørproblem. For vis disse feinschmeckerne (eller snobbene om du vil) den takviften som kan passere over deres velregisserte dørstokker, og vi kan anta at den kanskje ligner litt på denne.

Og ønsker du deg ikke en i taket, bør du sjekke den bladløse viften fra Dyson.

Verken rotting eller messing

Takvifter sånn de fleste av oss er vant til å se dem, er gjerne rustikkbrune med messingfargede beslag, ofte påmontert en lett blendende lampe med matt glasskjerm. Og glemte vi rottingen? Ja, det gjorde vi. Vi har sett slike hos velkjente butikker som for eksempel Jula og Lampemagasinet. Kanskje ikke en pryd for alle interiøropptatte øyne, men tar heten overhånd er dette både effektive og billige hjelpere. For tiden får vi slike for under en håndfull hundrelapper (ja, vi snakker lavsesong deluxe).

Mer opptatt av varmen? Denne varmepumpen bør du velge

Smarte grep

Om vi ser bort fra prisen, som sånn cirka firedobler seg ++ fra de vi har nevnt ovenfor, er det som skiller Fanaway fra andre vifter vi har sett for takmontering, i hovedsak to ting:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer