Test av kjøkkenutstyr

Dette er utstyret du bør ha på kjøkkenet ditt

Her er resultatene fra våre siste utstyrstester.

DET BESTE KJØKKENUTSTYRET: Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal velge når man står i butikken. Her finner du en oversikt over de beste kjøkkenproduktene vi har testet det siste året. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke.
DET BESTE KJØKKENUTSTYRET: Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal velge når man står i butikken. Her finner du en oversikt over de beste kjøkkenproduktene vi har testet det siste året. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke. Vis mer
Publisert

Med jevne mellomrom tester vi i Dinside produkter – blant annet produkter du bruker på kjøkkenet.

Og selv om det finnes veldig mye på markedet som du virkelig ikke trenger å fylle skapene dine med, kommer vi ikke unna noen produkter som de fleste kjøkken bør inneholde.

Her har vi samlet noen av produktene vi mener det kan være greit å ha lest en test av, før du går i butikken og kjøper produktet.

#1: Potetskreller

Da vi testet potetskrellere, kom det fram at den dårligste skrelleren i testen ikke engang skreller potetene, men at du også kan få svært gode potetskrellere for en rimelig penge.

Vi testet både skrellere hvor bladet ligger i samme retning som skaftet, skrellere hvor bladet er på tvers og én hvor du kan justere det begge veier.

Testens vinnere ble IKEA 356 + Värdefull og Moha reverso.

#2: Vaffeljern

At nordmenn elsker vafler hersker det ingen tvil om. Sammen med boller er vafler de to søte bakervarene som nordmenn spiser aller mest av: 47 prosent av alle nordmenn spiser vafler én gang i måneden eller oftere, og 56 prosent spiser boller like ofte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer