Dette gir vi bort til jul

Tom for ideer? Ikke nå lenger. Se vår guide til hjemlige julegaver til liten og stor - i alle prisklasser.

Er du ferdig med julegavene ennå? Hvis ikke, kan du kanskje få noen gode tips her. Foto: Colourbox.com
Er du ferdig med julegavene ennå? Hvis ikke, kan du kanskje få noen gode tips her. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart den tiden på året igjen. Den tiden da store deler av Norges befolkning legger igjen manerene hjemme, tar på skylappene og spisser albuene. Vi snakker selvfølgelig om julehandelen.

54 prosent av alle kvinner i Norge har startet julehandelen allerede - en måned før juleaften, ifølge Julegavebarometeret TNS-Gallup har utarbeidet for kjøpesenterselskapet Steen & Strøm. Bare halvparten så mange, 27 prosent, av menn er i gang.

Et av de største problemene er ofte det å bestemme seg for hva man skal kjøpe. Vi er et privilegert folkeslag, og de fleste har det de trenger. Det vi ønsker oss, er gjerne så dyrt at ingen har råd til å kjøpe det, eller så havner det i kategorien verdensfred og snille barn - og kan ikke kjøpes for penger.

Hvert år kårer Elektronikkbransjen årets julegave. Her kan du se hva de tror vil bli årets hit under treet.

Skal vi tro en uformell undersøkelse blant våre lesere er det mange som vil få drikkbare pakker i år. 26 prosent av de spurte skulle gi bort alkohol eller bøker, 22 prosent skal gi bort filmer eller klær, mens 21 prosent kommer til å gi bort gavekort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer