Dette kjøper pengefolket

BOLIG: Årets byggmesse fant sted i slutten av september 2003. Se bildene som får kjøkken-fantastene, peiskoserne og dusj- og boblebaderne til å smile fra øre til øre.

Publisert
Sist oppdatert

”Bygg Reis Deg” er den største byggevaremessen som noen gang er arrangert i Norge. For deg som kunde betyr det at utvalget er enormt. Gode sko er en forutsetning for deg som tar turen – selv etter fire timer i de enorme messehallene rakk vi ikke gjennom alt.

Min er større enn din

Det er deilig å ha god plass når du lager mat, og standard-bredden på 60-centimeter i norske kjøkken ser nå ut til å få yppig konkurranse. Flere komfyrmodeller breier seg nemlig kraftig, og det er ikke lenger uvanlig med størrelser rundt 90, 100 og 110 centimeter.

Men fancy kjøkkenutstyr alà Gaggenau er ikke alt som vises på messen. Her får du også et stort utvalg i ulike ved-, pellets- og gasspeiser. Har du allerede fyrt deg skikkelig opp kan du heldigvis kjøle deg ned i en av de utallige boblebadene.

Messetilbud?

Som vanlig frister flere av leverandørene med prisreduksjoner i messehallen. På vår runde kom vi over rabatter på alt fra 10 til 35 prosent. Her er det altså rom for den effektive pruter. - Jo da, vi selger litt, men minst like viktig er det nok å gjøre seg synlig i markedet, sier Morten Tønsager fra Victory Spa. Når kunden til slutt bestemmer seg for å kjøpe - er vårt håp at de fester seg ved de produktene vi har vist fram ved en tidligere anledning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer