Bredbåndspriser med og uten TV

Dette koster bredbånd når du velger vekk TV

Nå gir både Get og Canal Digital deg muligheten.

TV-LØS HVERDAG: Du trenger ikke TV-dekoder mer for å se favorittprogrammene. Men velger du bort dekoderen, blir som oftest bredbåndet dyrere. (Foto: Monkey Business Images/Shutterstock/NTB scanpix)
TV-LØS HVERDAG: Du trenger ikke TV-dekoder mer for å se favorittprogrammene. Men velger du bort dekoderen, blir som oftest bredbåndet dyrere. (Foto: Monkey Business Images/Shutterstock/NTB scanpix) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med både NRK, TV2, Netflix, HBO og mange andre tilgjengelig på nettet, trenger du strengt tatt ikke TV lenger.

Men så langt har det ofte vært vanskelig kvitte seg med den tradisjonelle TV-boksen fra kabelselskapet og bare gå for nett-tilbudet deres.

Nå må derimot selskapene tilby bredbånd uten å også betale for TV-tilbudet. Men lønner det seg?

Begge de store har åpnet

I februar i fjor skrev vi om Pål Listuen, som opplevde at han ikke fikk lov til å velge vekk TV-tilbudet fra Canal Digital når han bare ville ha bredbånd.

Heller ikke hovedkonkurrenten Get har vært villig til å la kundene sine velge vekk TV-pakkene, selv om de allerede i oktober 2015 lovte at de ville endre praksis.

Get har en stund tilbudt TV-løst bredbånd til et utvalg pilotkunder, og fra nyttår har de gjort sitt TV-løse bredbåndstilbud tilgjengelig for alle.

Canal Digital åpnet allerede en god stund før nyttår, og kan nå tilby fire hastigheter uten TV-pakke.

Du sparer penger, men...

Selvsagt sparer du noen penger på å velge bort TV-boksen. Men noen av de pengene tar kabelselskapene tilbake i form av en prisøkning på bredbånd alene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer