TV-benk med stativ

Dette tilbehøret gjør IKEA-løsningen mer praktisk

... men du må lete litt for å finne det.

«SVEVER»: TV-benken blir litt ryddigere når TVen løftes opp. Det ser nesten ut som den henger på veggen. Foto: Gaute Beckett Holmslet
«SVEVER»: TV-benken blir litt ryddigere når TVen løftes opp. Det ser nesten ut som den henger på veggen. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du litt flere komponenter enn bare en TV og en dekoder, så er du avhengig av en TV-benk med litt plass. Har du også lyst til at det skal se bra ut, så sitter du igjen med et ganske tynt utvalg, selv om det finnes en del smarte løsninger der ute.

Hvis du i tillegg vil løfte TV-en opp fra TV-benken, må du skru den opp på veggen, eller kjøpe en TV-benk med stativ. Og TV-benkene med stativ ser ikke alltid like lekre ut. Dermed reduseres utvalget ytterligere.

Overraskende ofte er det snakk om åpne glassbenker, uten at vi helt har forstått hvorfor. Stativ på benker i treverk (eller i det minste noe som ligner) er det sjelden vi ser.

Tilfeldig funn

Da jeg selv skulle gå til innkjøp av en ny TV-benk, var det med mange av disse kriteriene. Den skulle ha dører, slik at komponentene kunne skjules, og den skulle se bra ut, slik at den ble et skikkelig møbel i stua. I tillegg hadde det vært fint om den hadde stativ, slik at TVen kunne løftes og gi plass til senter- og fronthøyttalere.

En tøff liste med kriterier, helt til jeg sjekket IKEA og fant Bestå-serien. Den krysset av på de fleste punktene, men jeg så ikke noen mulighet for stativ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer