Dette trenger du for å få RiksTV

- Pågangen har tidoblet seg.

ENORM PÅGANG: Administrerende direktør Christian Birkeland i RiksTV er fornøyd med det uventede løftet. Foto: TORE NESET
ENORM PÅGANG: Administrerende direktør Christian Birkeland i RiksTV er fornøyd med det uventede løftet. Foto: TORE NESET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Krangelen mellom TVNorge-eier Discovery Networks og Telenor-eide Canal Digital ført til at over 1 million norske TV-seere har mistet 13 kanaler.

RiksTV, som i dag leverer TV-signaler til cirka 280.000 husstander over hele landet, har de siste dagene hatt en enorm pågang på grunn av dette.

Da sammenbruddet i forhandlingene mellom de to TV-aktørene var et faktum mandag morgen, opplevde selskapet som holder til like ved Bjerkebanen i Oslo at det meste gikk i stå hos dem også.

Mistet TVNorge? Her er alternativene

Tidoblet salget

- Den dagen fikk vi en enorm pågang som vi ikke var forberedt på. Vi måtte etablere et eget team med alt tilgjengelig mannskap for å ta unna etterspørselen, forteller informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth i RiksTV til Dinside.

På tross av dette tidoblet selskapet salget av TV-abonnementer denne mandagen i forhold til vanlige dager.

- Tirsdag hadde vi litt bedre kontroll. Da klarte vi i hvert fall å ta unna alle telefonene. Men pågangen var omtrent den samme, og også denne dagen tidoblet vi salget, forteller Gjelseth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer