Dette trenger du for å få RiksTV

- Pågangen har tidoblet seg.

ENORM PÅGANG: Administrerende direktør Christian Birkeland i RiksTV er fornøyd med det uventede løftet. Foto: TORE NESET
ENORM PÅGANG: Administrerende direktør Christian Birkeland i RiksTV er fornøyd med det uventede løftet. Foto: TORE NESET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Krangelen mellom TVNorge-eier Discovery Networks og Telenor-eide Canal Digital ført til at over 1 million norske TV-seere har mistet 13 kanaler.

RiksTV, som i dag leverer TV-signaler til cirka 280.000 husstander over hele landet, har de siste dagene hatt en enorm pågang på grunn av dette.

Da sammenbruddet i forhandlingene mellom de to TV-aktørene var et faktum mandag morgen, opplevde selskapet som holder til like ved Bjerkebanen i Oslo at det meste gikk i stå hos dem også.

Mistet TVNorge? Her er alternativene

Tidoblet salget

- Den dagen fikk vi en enorm pågang som vi ikke var forberedt på. Vi måtte etablere et eget team med alt tilgjengelig mannskap for å ta unna etterspørselen, forteller informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth i RiksTV til Dinside.

På tross av dette tidoblet selskapet salget av TV-abonnementer denne mandagen i forhold til vanlige dager.

- Tirsdag hadde vi litt bedre kontroll. Da klarte vi i hvert fall å ta unna alle telefonene. Men pågangen var omtrent den samme, og også denne dagen tidoblet vi salget, forteller Gjelseth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.