Leie eller eie redskaper til hjemmet?

Dette trenger du ikke

Skal du pusse opp eller ordne i hagen nå på våren, trenger du kanskje ikke kjøpe nye redskaper. Utleie av redskaper og utstyr er mer og mer normalt.

REDSKAPER TIL LEIE: Mangler du redskaper til ditt neste prosjekt, trenger du slettes ikke kjøpe nytt. Foto: Serhii Bobyk / Shutterstock / NTB
REDSKAPER TIL LEIE: Mangler du redskaper til ditt neste prosjekt, trenger du slettes ikke kjøpe nytt. Foto: Serhii Bobyk / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren er tid for dugnader, vårrengjøring og kanskje litt oppussing i hus og hage frem mot sommeren.

Men dersom du mangler redskaper til jobben du skal få gjort, trenger du slettes ikke løpe ut for å kjøpe nytt med en gang.

Det har blitt mer og mer vanlig at forretninger som selger utstyr til hjem og hage også leier ut utstyr mot et lite beløp.

Leie ut eller leie selv

Hygglo.no er en av hjemmesidene som også gir privatpersoner mulighet til å leie ut utstyr eller ting. Da har du altså mulighet til å selv leie ut ting du ikke bruker og samtidig tjene en liten slant.

– På Hygglo er det først og fremst privatpersoner som leier ut sine egne ting, men en og annen bedrift gjør det også, forteller Axel Hellström i Hygglo.

Han forteller at det også er noen små bedrifter som leier ting fra siden.

– Vi synes det fungerer bra med utleie gjennom Hygglo, forteller han og legger til noen av deres største kategorier:

Verktøy, maskiner for bygg og hageutstyr.

– Innen bygg er noen av de mest populære tingene slagbor, ulike sager, stillas og gipsheis. Innen hage er noe av det mest populære utstyret vertikalskjærer, jordfreser, hoppetusse, motorsag, vedkløyver og høyttrykksspyler, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.