Digital tommestokk

Enklere og mer presis måling.

Mer nøyaktige mål med digital tommestokk.  Foto: thinkgeek.com
Mer nøyaktige mål med digital tommestokk. Foto: thinkgeek.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tommestokken har hittil vært et helt uvurderlig redskap i verktøykista. Men den sammenbrettbare, lange linjalen kan til tider være et hodebry å bruke.

På samme måte som du river av deg håret når du forsøker å legge sammen et svært kart etter å ha brettet det ut i fullformat, så kan også en utbrettet tommestokk forårsake betydelige mengder hårtap. Dessuten er den altfor lett å snu opp ned, og du risikerer å få helt gale tall.

Gale tall kan i enkelte tilfeller være en katastrofe for menns selvtillitt, og i byggebransjen kan det ende med kloninger av det skjeve tårn i Pisa.

La oss bare slå det fast: Tommestokken har gjort sin misjon i verktøykista – det digitale målbåndet er mer 2009.

Digital Measuring Tape er utstyrt med et display som gir deg måleformater både i tommer og centimeter, og det kan gi deg helt nøyaktige mål helt opp til 4,8 meter.

Husker flere mål

Enheten har videre en innebygget minnefunksjon som lar deg lagre ulike mål – ergo slipper du både notatblokk og blyant når sitter øverst i treet og forsøker å snekre sammen fuglekassa til den bråkete undulaten du fikk i gave.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.