Digitalkamera under 1.000 kroner

For under 1.000 kroner kan du kjøpe et lekkert digitalkamera i kredittkortstørrelse, eller du kan prioritere høyere kvalitet på bildene og velge en større modell.

Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke lenger betale skjorta for å få deg et digitalkamera. For mellom 500 og 1.000 kroner kan du imidlertid ikke forvente maksimal kvalitet, men hva gjør vel det?

Mange fotoalbum landet rundt inneholder uansett ikke stort mer enn nærbilder tatt på fest, og til slik bruk duger også de billige utgavene.

Lav pris gir også andre fordeler: Du blir ikke blakk om du skulle miste kameraet, eller om poden skulle ødelegge det.

Og du kan ta det med deg overalt. Vi tipper det fins utallige dyre speilreflekskameraer i de tusen hjem som kun kommer ut på solskinnsdager. Her slipper du å bekymre deg over dette.

Hva får du?

Grovt sett kan du dele de billigste kameraene i to kategorier: De små og lekre gadget-kameraene der utseendet er i fokusDe vanlige utgavene, som er mer trauste av utseende, men har bedre billedkvalitet og flere finesser.Tabellen nedenfor viser hva de ulike kameraene heter og koster. Trykk på lenkene i tabellen eller i kapittelinndelingen til høyre for å se nærmere informasjon om de ulike modellene.

For de mer kravstore

Vi har kun sett på pris og utseende når vi har plukket ut kameraene i denne artikkelen. Men husk at DinSide Data også har testet noen av modellene, det gjelder blant annet Mustek Gsmart Mini 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer