DinSides 3D-TV guide

Alt du vil vite om 3D i stua, men ikke har turt å spørre om.

De blå pappbrillene kan du kaste om du vil se 3D i full HD-oppløsning. De tre øverste er de du trenger, problemet er at du trenger ulike briller til hver produsent.. Foto: Øyvind P
De blå pappbrillene kan du kaste om du vil se 3D i full HD-oppløsning. De tre øverste er de du trenger, problemet er at du trenger ulike briller til hver produsent.. Foto: Øyvind P Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdensomspennende suksessen til 3D-versjonen av Avatar på kino, ga film og TV-bransjen det svaret de håpte på.

For du kan like det eller ikke, men fra og med denne høsten kommer du til å bli utsatt for en 3D-hype av dimensjoner. Fakta er nemlig at det ikke finnes en eneste TV- eller Blu-ray produsent som ikke tør å være med på rotteracet som nå er i full gang.

Forklaringen er selvsagt like enkel som den er banal: Skal produsentene håpe på fortsatt storsalg av nye TV-modeller og avspillingsutstyr, så er de nødt til å satse på at 3D i de tusen hjem skal slå an. Og på den andre siden av gjerdet sitter filmbransjen og ber på sine knær om at det hele skal lykkes. De lever nemlig enn så lenge i håpet om at 3D-filmene skal bli vanskeligere å kopiere for filmpiratene.

Liker vi det?

Spør du meg er svaret definitivt ja, men jeg er nok også langt mer interessert i hjemmekino enn gjennomsnittsnordmannen: Ingen kan imidlertid betvile at 3D gir deg en imponerende dybdefølelse, og jeg tror mange er skeptiske til hvor bra det faktisk fungerer før de ser det selv. Og dette er ikke bare ren gjetning, men også noe vi har erfart når nysgjerrige kollegaer har tatt en tur innom testlabben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer