DinSides bolig-CV

Leie leilighet eller hybel? Stiller du med en skreddersydd bolig-CV, øker sjansene for at det er du som får flytte inn.

Publisert
Sist oppdatert

Et slikt enkelt grep kan gi deg et fortrinn der mange er interessert i de ledige leilighetene/hyblene.

Trikset er å skille seg ut fra mengden. Og gjøre det på en positiv måte. Utleiere vil ha ordentlige og reale leietakere.

Fokuser på trygghet

På bolig-CV'en presenterer du deg selv og din samboer eller samboere. Markedsfør deg selv ved å fokusere på ting som signaliserer ryddighet, betalingsevne og orden.

Er du rolig og bråker lite? Er du ikke-røyker og avholdsmann? Da bør du skrive det. Har du fast jobb eller er student med fast deltidsjobb, bør du selvsagt nevne det.

Skal arbeidsgiveren betale husleia, er også dét viktig å få fram. Utleiere ser på det som svært betalingssikkert. Er du pendler? Det liker utleierne. Da blir det nemlig ingen bråkete festing i helgene.

Ikke si alt

Ikke fremstill deg selv som den perfekte leietaker. Dropp likevel mulige opplysninger som utleieren ikke liker. Hold kjeft om at du spiller cello.

Ikke si at du er lydfrik med musikkanlegg i hundretusenkronersklassen. Spør ikke utleieren om du har husdyr, må du ikke fortelle om de fire kattene dine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer