DinSides bolig-CV

Leie leilighet eller hybel? Stiller du med en skreddersydd bolig-CV, øker sjansene for at det er du som får flytte inn.

Publisert
Sist oppdatert

DinSides bolig-CV

  1. Mal for bolig-CV'en


Et slikt enkelt grep kan gi deg et fortrinn der mange er interessert i de ledige leilighetene/hyblene.

Trikset er å skille seg ut fra mengden. Og gjøre det på en positiv måte. Utleiere vil ha ordentlige og reale leietakere.

Fokuser på trygghet


På bolig-CV'en presenterer du deg selv og din samboer eller samboere. Markedsfør deg selv ved å fokusere på ting som signaliserer ryddighet, betalingsevne og orden.

Er du rolig og bråker lite? Er du ikke-røyker og avholdsmann? Da bør du skrive det. Har du fast jobb eller er student med fast deltidsjobb, bør du selvsagt nevne det.

Skal arbeidsgiveren betale husleia, er også dét viktig å få fram. Utleiere ser på det som svært betalingssikkert. Er du pendler? Det liker utleierne. Da blir det nemlig ingen bråkete festing i helgene.

DinSides bolig-CV


Ikke si alt

Ikke fremstill deg selv som den perfekte leietaker. Dropp likevel mulige opplysninger som utleieren ikke liker. Hold kjeft om at du spiller cello.

Ikke si at du er lydfrik med musikkanlegg i hundretusenkronersklassen. Spør ikke utleieren om du har husdyr, må du ikke fortelle om de fire kattene dine.

Sist, men ikke minst: Oppgi referanser på CV'en. Disse kan være tidligere utleiere du har leid av, kolleger eller venner. Unngå familiemedlemmer.

Gå til malen for DinSides bolig-CV

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer