Disko i badekaret

Gjør kveldsstellet til en fest.

FEST HVER KVELD: Vil ikke minstemann bade, sier du? Underwater Light Show gjør kveldsstellet til en fest.  Foto: www.gizoo.co.uk
FEST HVER KVELD: Vil ikke minstemann bade, sier du? Underwater Light Show gjør kveldsstellet til en fest. Foto: www.gizoo.co.uk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi kommer stadig over nye produkter til hjemmet. Noen gjør livet lettere, andre gjør livet morsommere. Underwater light show hører definitivt til i den siste kategorien.

Underwater light show er en flytende diskokule som gjør selv det kjedelige kveldsstellet til en fest. Det finnes et par ulike varianter av kulen, som kan brukes i badekaret, boblebadet - eller svømmebasseng for deg som er så heldig å ha dette.

Les mer: Lykken er et svømmebasseng

LED-teknologi

Lyskulen skaper fargespill i vannet ved hjelp av fem fargerike LED-lamper. De projiserer lys gjennom ulike prismer og forstørrelsesglass til bunnen og sidene av karet eller bassenget. Og er du redd for å gå lei, kan noen av modellene skilte med flere ulike lysshow. Det er to hovedtyper, noen fester du i bunnen av bassenget ved hjelp av en sugekopp, andre flyter rundt for en enda mer svømmende følelse.

For best effekt bør det være mørkt.

Prisen varierer litt fra nettbutikk til nettbutikk, men du får kjøpt diskokulene fra rundt 15 dollar (cirka 80 kroner med dagens kurs) i ulike nettbutikker. Sender ikke disse til Norge, kan du prøve med tjenester som JetCarrier som fikser dette for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.