Disse hagemøblene tåler en norsk sommer

Her er hagemøblene som kan stå ute i vær og vind.

Publisert
Sist oppdatert

Glem skraping, pussing, skrubbing og maling. Dersom du ikke har blitt bitt av kunstfiberbasillen ennå, er sjansen stor for at du vil vurdere det neste gang du skal gå til anskaffelse av nye hagemøbler.

Bygg med fremtidens materialer - i dag

Den nye generasjonen hagemøbler holder, år etter år.

Birgitte Wergeland hos den eksklusive møbelforretningen Expo Nova i Oslo forteller DinSide at de selger klart mest hagemøbler i de nye, lettstelte kunstfiberne. Dette bekreftes av representanter for de ulike møbelkjedene som fører slike møbler.

Se årets hagemøbler

- En kollega kjøpte bord og stoler i Barcelona-serien til Dedon da vi startet å ta dem inn for tre år siden. Hun satt dem på takterrassen sin i Oslo, og der har de stått siden, og de er like pene, forteller Wergeland.

Putene som hører med bør tas inn under tak om natten. De er trukket i stoff av drylon, et materiale det ettersigende ikke skal gå jordslag i, men de er ikke vanntette - så dersom putene blir våte, er det ikke så veldig behagelig. Det er heller ikke ideelt for selve puten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer