Disse TV-kanalene viser fotball-VM

Vi gir deg full oversikt over hvilke TV-kanaler som viser sommerens store fotball-eventyr.

Fotball-VM 2010 starter klokken 16.00 den 11. juni og varer helt til 11. juli. I denne perioden kan du glede deg over hele 64 fotballkamper. Vi gir deg oversikt over hvilke TV-kanaler som viser dem - og hvilke innholdsleverandører som gir deg de ulike TV-kanalene. Foto: Per Ervland
Fotball-VM 2010 starter klokken 16.00 den 11. juni og varer helt til 11. juli. I denne perioden kan du glede deg over hele 64 fotballkamper. Vi gir deg oversikt over hvilke TV-kanaler som viser dem - og hvilke innholdsleverandører som gir deg de ulike TV-kanalene. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 11. juni klokken 16.00 braker det løs. Da møtes Sør-Afrika og Mexico i den første av hele 64 VM-kamper. Og først den 11. juli spilles selve finalen i Johannesburg. Blant storhetene som har kvalifisert seg til fotball-VM 2010 er Argentina, Brasil, England, Frankrike, Italia, Nederland, Portugal, Spania og Tyskland. Og i tillegg til Sør-Afrika kan du glede deg over Elfenbenskysten, Ghana, Kamerun og Nigeria. Våre danske naboer deltar også og både Nord- og Sør-Korea har kommet til sluttspillet.

Med andre ord kan du og alle andre fotball-interesserte se frem til fire uker og to dager med fantastisk underholdning. Eller kan du egentlig det? Hvilke TV-kanaler er det egentlig som viser fotball-VM 2010?

Alt du trenger

Fortvil ikke, vi gir deg overblikket.

1. Her finner du nemlig en oversikt over samtlige kamper med dato, klokkeslett og oversikt over hvilke kanaler som sender dem.

2. Klikk her hvis du har ønsker å tilpasse eller å bygge ut Excel-dokumentet etter egne preferanser.Usikker på om du har de aktuelle TV-kanalene? I tabellen under får du oversikten:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer