Djevelen er i detaljene

Årets møbelslipp sparkes i gang denne uken, på møbelmessen i Köln.

Publisert
Sist oppdatert

Luksuriøst. Enkelt. Naturlig. Smart. Ispedd en håndfull Swarovskikrystaller.

Denne uken presenterer Europeiske møbelprodusenter årets nyheter på en av Europas største møbelmesser i Köln, IMM Cologne.

Stor bildespesial

Noen av produktene lanseres denne uken, mens andre ikke er på markedet før om noen måneder. Vi har også trukket frem noen møbler fra i fjor som fortsatt er høyaktuelle, samt noen klassikere vi ikke tror kommer til å gå av moten med det første.

Internasjonalt

Rundt 1.300 produsenter viser frem sine møbler for mer enn 150.000 besøkende den knappe uken messen varer, fra 14. - 20. januar. En rekke norske møbelprodusenter er til stede, blant annet jærstolen Aksel, Varier (tidligere en del av Stokke), Hødnebø, Sandvik, Ekornes, Stordal - - samt showcasen av norske møbler, Inside Norway.

Møbelmessen i Köln er først og fremst interessant for deg fordi en rekke norske forhandlere er på messen og plukker ut møbler som kommer til norske butikker i løpet av våren.

De fleste nordiske produsentene presenterer sine nyheter på messen i Stockholm, men tradisjonelt holder en rekke produsenter igjen de største nyhetene til den store møbelmessen i Milano i april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer