DNB gjeninnfører boligsalgsgaranti

DNB gjeninnfører sin salgsgaranti for kunder som skal selge eiendom etter at garantien ble fjernet på grunn av koronakrisen i slutten av mars.

BOLIGSALGSGARANTI TILBAKE: 24. mars meldte DNB Eiendom at de kuttet boligsalgsgarantien på grunn av coronakrisen. Nå er garantien tilbake, og med tilbakevirkende kraft. Foto: NTB scanpix
BOLIGSALGSGARANTI TILBAKE: 24. mars meldte DNB Eiendom at de kuttet boligsalgsgarantien på grunn av coronakrisen. Nå er garantien tilbake, og med tilbakevirkende kraft. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

24. mars meldte DNB Eiendom at de kuttet boligsalgsgarantien på grunn av coronakrisen.

– DNB Eiendom har vedtatt å midlertidig stanse «Garantert Solgt», men garantien vil fortsatt gjelde for avtaler som alt er inngått, sa kommunikasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø i DNB Eiendom til NRK i mars.

«Garantert Solgt» blir markedsført med slagordet «selger vi ikke, betaler du ingenting».

Nå melder meglerkjeden at garantien gjeninnføres. Alle oppdrag signert fra 12. mars dekkes av garantien.

– Nå ser vi at markedet fungerer, det er både selgere og kjøpere der ute, skriver DNB i en pressemelding.

Da Dinside i mars spurte leserne hvorvidt de vil utsette et planlagt boligsalg på grunn av coronasituasjonen, svarte 50 prosent at de ville utsette. 33 prosent sa de ikke ville utsette, mens 16 prosent svarte «vet ikke».

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer