DnB NOR setter ned renta - igjen

Beste boliglånsrente blir 5,45 prosent.

(Faksimile: DnB NOR.com)
(Faksimile: DnB NOR.com) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På bakgrunn av det kraftige fallet i pengemarkedsrenten setter DnB NOR ned sine renter på boliglån og sparekonto med ett prosentpoeng. Beste boliglånsrente i DnB NOR blir etter dette 5,45 prosent, skriver banken i en pressemelding.

Når Norges største bank gjør dette, er det trolig at andre banker vil følge etter i nær fremtid.

- Vi har hele tiden vært tydelige på at utviklingen i markedsrentene er avgjørende for vår rentesetting. Vi er igjen raskt ute med å redusere våre renter, og vår beste boliglånsrente er nå 5,45 prosent, sier konserndirektør Åsmund Skår i DnB NOR Personmarked.

Les også: Strømmen spiser opp rentekuttet - Denne uken har en rekke sentralbanker i Europa vedtatt store kutt i sine styringsrenter, og pengemarkedsrentene har falt markant. Dette og forventninger om ytterligere rentenedgang i markedet er bakgrunnen for at vi nå finner det forsvarlig å senke våre boliglånsrenter så mye som et helt prosentpoeng, sier Skår. De nye rentesatsene gjelder fra 10. desember 2008 for nye lån. For eksisterende lån og innskudd vil de nye satsene gjelde fra 15. januar 2009.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer