DnB NOR setter ned renten igjen

Norges største bank setter ned boliglånsrenten med ytterligere 0,3 prosentpoeng.

(Faksimile: DnB Nor)
(Faksimile: DnB Nor) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bare en uke etter at DnB Nor satte ned renten med 0,5 prosentpoeng, gjør de nok en renteendring, til glede for boliglånskundene.

- Vi har lovet at vi skal sette ned renten så fort situasjonen tillater det. Nå ser vi at pengemarkedsrenten faller videre, og det gir rom for nok en rentereduksjon. Rentekuttet vil få effekt allerede fra 5. desember for eksisterende kunder, sier informasjonsdirektør Aud-Helen Rasmussen i DnB NOR.

DnB NOR varsler i samme slengen at flere rentejusteringer kan være på trappende,

- Vi lover å være raske på renteknappen igjen dersom markedet tillater det, sier Rasmussen i en pressemelding.

Kommentar: Mysteriet DnB NOR

Boliglånsrenten settes ned med 0,3 prosentpoeng, slik at beste boliglånsrente blir 6,45 prosent med effekt fra 5. desember for eksisterende kunder og 18. november for nye boliglån. Innskuddsrentene nedjusteres tilsvarende med effekt fra 17. desember.

Massiv kritikk

DnB NOR har denne høsten fått sterk kritikk for at de ikke har satt ned renten, på tross av at Norges Bank har senket styringsrenten, samt at pengemarkedsrenten har gått noe ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer