Dobbelt så dyrt fra Bolignorge.no

Forbrukerombudet advarer mot boligtelefon.

Foto: Bolignorge.no
Foto: Bolignorge.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OPPDATERT 31.1.2019:

Selskapet Bolig Norge AS er ikke det samme som er er omtalt i denne artikkelen fra 2008. Dette selskapet har overtatt nettadressen bolignorge.no.

Forbrukerombudet har mottatt en rekke klager på nettsiden Bolignorge.no. Nå har de bedt nettsiden om dokumentasjon på rutinene, melder Forbrukerombudet.

Bolignorge.no har en teletorgtjeneste der du ved å ringe et 820-nummer kan skaffe deg informasjon om boliger som skal være til leie.

Les også: SÅ dyrt er det å ringe opplysningen

Dobbelt så dyrt

Tjenesten koster 25 kroner og 78 øre per minutt fra fasttelefon. Ringer du fra mobil vil det, avhengig av abonnement, sannsynligvis bli dyrere. Bolignorge.no opplyser på sine nettsider at annonsene skal vare i cirka 40 sekunder, og at samtaler ikke trenger å vare mer enn ett minutt.

Dette har vist seg å være en sannhet med modifikasjoner, enkelte annonser tar opp til dobbelt så lang tid - og blir altså dobbelt så dyre. Forbrukerombudet konkluderer med at dette er villedende markedsføring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer