Domarerittet er over

De har tatt Danmark med storm etter å ha kommet opp med den knakende gode løsningen.

Her er oppfinnelsen som kan redde forholdet.  Foto: htxskjern.dk
Her er oppfinnelsen som kan redde forholdet. Foto: htxskjern.dk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Er det virkelig så vanskelig å ta ned lokket etter seg? Brøler hun til ham. - Hvorfor kan ikke du ta opp lokket etter deg? Brøler han til henne.

Dolokket har som tannkremtuben vært kime til mang en heftig krangel blant samboere. En evig krangel som har inspirert til mange fancy løsninger, men som gjerne har vært for dyre til at den vanlige mannen i gata har tatt seg bryet.

Det er her fire unge gründerspirer kommer inn i bildet.

Vant pris

De danske elevene deltok i en konkurranse blant 67 andre elevvirksomheter, og stakk i november i fjor av med seieren for årets beste idé, melder den danske nettavisen fpn.dk.

Oppfinnelsen var et intelligent dosete, som automatisk senket seg når mannen hadde gjort det han kom for. En liten, men dog så betydelig detalj som helt sikkert kan sikre husfreden i mange hjem, verden rundt.

- Vi har hørt at det er mange som har skilt seg, fordi mennene ikke gidder eller glemmer å ta ned toalettsetet etter seg, sier Morten Baltzer (18) fra Skjern i Danmark, til fpn.dk.

- Det finnes jo intelligente toaletter i Japan og andre steder, men de er som regel veldig dyre. Her har vi laget en billig og veldig enkel løsning, forklarer 18-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer