Dosete som varmer og lyser

Aldri mer kald rumpe med oppvarmet dosete.

OPPVARMET TOALETTSETE: Et dosete er ikke lenger hva det engang var. Hva med et oppvarmet dosete - kanskje endog med nattlysfunksjon som dette fra Brondell? Foto: Brondell
OPPVARMET TOALETTSETE: Et dosete er ikke lenger hva det engang var. Hva med et oppvarmet dosete - kanskje endog med nattlysfunksjon som dette fra Brondell? Foto: Brondell Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bad uten varmekabler? Da har du sikkert opplevd den ikke ubetingede gleden ved å måtte sette deg ned på et iskaldt toalettsete: Ikke spesielt komfortabelt.

Men det trenger ikke å være sånn.

Toalett med vask og føn

Vi har vel alle hørt om dusjtoalettene, som etterhvert er blitt normen i japanske hjem. Her blir du dusjet ren og fønet tørr etter dobesøket - og kanskje blir du endog sterilisert. Du er kanskje ikke av dem som føler det store behovet for akkurat den type traktering, men som gjerne skulle ønske å slippe et kaldt og ublidt møte med toalettsetet. Og det finnes råd for det!

Oppvarmede toalettseter kan være løsningen!

Denne jobben klarer alle: Slik skifter du toalettsete

- Nordmenn er sidrumpa

Det finnes mange ulike produsenter av doseter med varme. På amerikanske nettbutikker finner vi veldig mange ulike produkter, med ulike kombinasjoner: Vask, tørk og varme, eller kun varme?

Det er også aktører i Norge som selger varmeseter for toalettet. Sanitær Norge as er en av disse, som selger ulike sanitærløsninger - blant annet også doseter med varme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer