Drillparaden

Hvor mange driller trenger du? Her er svaret!

Publisert
Sist oppdatert

Å spørre en handyman om hvor mange driller, skrutrekkere, sager, freser, fastnøkler osv. han trenger, er minst like meningsløst som å spørre kona hans om hvor mange sko, støvletter, vesker, sjal, jakker, kåper, solbriller hun virkelig trenger.

Poenget med verktøy er å ha det for hånden. Man vet nemlig aldri når det er behov for det, ting kan gå i stykker, man kan få en god idé eller rett og slett bare få et anfall av virketrang. Eller at man endelig orker å ta seg av den bagatellen ens bedre halvdel har mast om i halvannet år, den som ikke betyr noen verdens ting og ingen ser og bare er kjedelig å fikse, men ok da...

Les også: Smarte ting du kan bruke drillen til

Så verktøy må man ha. Til det man trenger og litt til. Man vet som sagt aldri.

Det er dessuten med verktøy som med skruer, bolter og beslag. Selv om det er noe konkret man trenger, kjøper man aldri bare akkurat det. Ut fra loven om tings iboende faenskap vil det snart bli behov for enten mer av det man kjøpte, eller noe som er litt større, mindre, lengre, kortere eller går andre veien. Derfor handler enhver handyman alltid et antall skruer i flere dimensjoner i tillegg til de han trenger akkurat da. Det samme gjelder selvsagt også alt annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer