Drømmegadget for teknofrelste?

BATTERI: Alle tekniske duppeditter har en ting felles: De krever ulike batteriladere. Lei av å mangle den laderen du trenger mest? Nå er snart problemet løst - med noe som minner om en lekker musematte.

Publisert
Sist oppdatert

For ekte gadgetfreaker er trådlåst utstyr det nærmeste de kommer nirvana. Men dessverre er det ingen felles batteri-standard på markedet. I praksis betyr det at du har ulike batteriladere til hvert produkt.

Det betyr en lader til .....din nye Panasonic kameramobil....en annen til din nye PDA fra Palm ....pluss en til ditt nye digitalkamera .... samt enda en annen lader til din MiniDisc-spiller.Heldigvis er løsningen nær. Det britiske firmaet Splashpower jobber nå med en ekte godbit av en batterilader - som gjør at du ikke lenger vil trenge de utallige adapterne.

En matte lader opp alt

Produktene du vil lade opp må være utstyrt med en egen modul. Når den er på plass er det bare å plugge strømmen på lademappen - for slik å lade opp alle produktene du har lagt på mappen.

Lademappen utvikler et magnetisk strømfelt som overføres til produktene som ligger på mappen via en egen "splash"-modul. Det er denne modulen som sørger for at den enkelte enhet for korrekt ladestrøm.

SplashPower jobber nå med å få de store elektro-produsentene med på leken, og mener selv de har gode kort på hånden. Det skal nemlig være både enkelt og rimelig, å utstyre elektronisk utstyr som mobiler og PDAer med den nødvendige modulen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer