Dryppefri vinter

Mindre søl, tørk og vask, med dryppefrie kanner fra Eva Solo.

Dobbel tut gjør at eventuelt søl og drypp havner i kannen og ikke på bordet. Her er tekannen (eller gløgg, om du vil) med isolerende trekk i neopren. Det fanger samtidig opp kondensvann, slik at du unngår merker på bordet.  Foto: Produsenten
Dobbel tut gjør at eventuelt søl og drypp havner i kannen og ikke på bordet. Her er tekannen (eller gløgg, om du vil) med isolerende trekk i neopren. Det fanger samtidig opp kondensvann, slik at du unngår merker på bordet. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vannkokeren vår er en skikkelig gris. Når vi heller vann opp i gryter, presskanner eller tekopper, kan du sette penger på at kjøkkenbenken blir våt. Det er til å leve med, det er jo bare rent, nykokt vann, men det er skrekkelig irriterende.

Skitten vannkoker? Slik blir den skinnende ren

Vi har ikke kommet så langt at vi skal bytte den ut ennå, men når vi skal, står den nye vannkokeren fra Eva Solo høyt på ønskelisten. Her har de nemlig brukt den patenterte antisøledesignen du kanskje kjenner fra vann- og vinkaraflene, samt kaffe- og tekannene.

Konseptet er enkelt: Det ser ut som om det er to helletuter, eller hellekrager om du vil, den ene utenpå den andre. Du heller fra den innerste, og eventuelt søl som vanligvis ville rent nedover kannen og endt på bordet, blir i stedet fanget opp av den ytterste kragen. Vippelokket åpner seg automatisk når man heller, slik at du slipper å ta det av og på når du skal fylle opp vannkokeren.

Se bilder her - og flere av høstnyhetene fra Eva Solo:

Prisen på vannkokeren er det eneste vi har noe å sette fingeren på: 849 kroner er nemlig stivt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer