Du har plass til mer enn du tror

Ikeas nye katalog er proppfull av nyheter for deg som ønsker å få mer ut av de rommene du har til rådighet.

Ikke glem dødplassen: Plassen under trappen kan for eksempel huse garderobe, skittentøy, resirkuleringsstasjon ...  Foto: Ikea
Ikke glem dødplassen: Plassen under trappen kan for eksempel huse garderobe, skittentøy, resirkuleringsstasjon ... Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det handler om å være litt crazy. Vær litt gal når du tenker innredning og ta det hakket lenger. Du har masse plass i boligen du ikke nødvendigvis tenker på, som for eksempel plassen over vinduene, sier Camilla Gjerset, innredningsekspert i den svenske møbelkjeden Ikea, til DinSide.

I dag ble årets nye Ikea-katalog lansert for pressen, og her er det oppbevaring, system, lagringsplass og orden som står i høysetet.

Gjerset vil også slå et slag for knagger. Er knaggen kraftig nok kan du henge opp ikke bare klær, men også møbler, eller for eksempel sykkelen din. - Det handler ofte om noe så enkelt som å få ting opp fra gulvet, sier Gjerset.

Supersmart oppbevaring: Se boksen som huser en hel stue!

Tenk smart

Hjemmekjære nordmenn er stort sett fornøyd med boligene sine. Men de aller fleste har én ting til felles, enten vi bor i leilighet, rekkehus eller enebolig: Vi drømmer om litt mer plass, eller kanskje heller smarte løsninger som gir oss mer plass i de rommene vi allerede har, viser en fersk undersøkelse fra den svenske møbelkjeden.

- Seks av ti er godt fornøyd hjemme, men de savner gode funksjonelle løsninger, for eksempel hvordan man enkelt kan gjøre plass til gjester, forteller Frode Skage Ullebust, fungerende kommunikasjonssjef i Ikea. I tillegg omgir vi oss med mye ting som vi vil ha lett tilgjengelig, men likevel ute av syne når det ikke er i bruk. Dette gjelder klær, bøker, musikksamlinger, DVD-er - og ikke minst utstyr til fritidsaktiviteter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer