Duell: Billig eller dyr Blu-ray?

Den sonefrie billigspilleren imponerer, men har to store mangler du bør være klar over.

Samsung øverst, Tecsonic nederst
Samsung øverst, Tecsonic nederst Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag sammenligner vi Samsungs nye toppmodell BD-P2500 med den ukjente prisvinneren Tecsonic, en sonefri Blu-ray spiller som fås kjøpt i Coop-butikkene fram til jul 2008.

Spørsmålet vårt var like enkelt som alltid: Hvilken ville vi kjøpt?

Minifakta

BD-P2500 er etterfølgeren til den populære BD-P1500 som vi testet nylig og ser ut som en klar vinner på papiret. Med nettverksinngang og 1 GB internminne er den for eksempel klar for de interaktive mulighetene som kommer på framtidige Blu-ray utgivelser (profil 2.0-oppdatering slippes nå i oktober og gir bla. BD-live mulighet.). Spilleren støtter også de nye HD-lydformatene Dolby True HD, Dolby Digital Plus samt DTS HD. Hvis du ikke har HDMI-inngang på forsterkeren din bør du også merke deg at BD-P2500, i motsetning til BD-P1500, også har analoge 7.1 utganger. Prisen har imidlertid økt, regn med rundt 4.500 kroner om du bestiller den akkurat nå.

Spilleren fra Tecsonic er for oss et helt ubeskrevet blad, men er likevel høyaktuell på grunn av den lave prisen på 1.990 kroner. Dette er også den eneste spilleren vi vet om foreløpig som gir deg mulighet til skifte Blu-ray sone via fjernkontrollen. Tecsonic-spilleren mangler imidlertid nettverksinngang og er en såkalt profil 1.1 spiller. Det betyr at du ikke vil dra nytte av eventuelle interaktive tjenester som Blu-ray filmene framover vil tilby.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.