Duger plasma som PC-skjerm?

Som vanlig koblet vi vår gamle bærbare PC til TV'en, for aktiv sofasurfing.

Publisert
Sist oppdatert
Duger plasma som PC-skjerm?
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Duger plasma som PC-skjerm?


For de aller fleste holder dette i massevis. Det må imidlertid nevnes at det er mer flimring i bildet sammenlignet med LCD-TV'ene.

Du kan forøvrig justere lys, skarphet, fargebalanse og kontrast på PC-bildet. Og ved å senke skarpheten ble flimringen redusert, men helt borte ble den ikke.

Hvorvidt plasmaskjermene er egnet til dokumentbehandling grunnet faren for innbrenning på skjermen, er vi imidlertid ikke sikre på. Selv om ikke vi opplevde noen problemer anbefaler vi derfor at du passer på at PC-bildet ikke blir for statisk. Til TV- og dataspill er det imidlertid ingen tvil om at dette er moro.

På baksiden

I likhet med Hitachis 42-tommer har Philips plassert PC-inngangen på baksiden av medieboksen. Det gjør at du kan ha din bærbare PC koplet til, uten å irritere deg over stygge kabler.

I så måte har Philips en fordel sammenlignet med LCD-TVene til Sharp og plasma-modellen til Pioneer.

Automatisk justering

Når vi prøvde den manuelle side- og høyde-justeringen av PC-bildet, ble vi ikke helt fornøyd. Den automatiske justeringen fungerte imidlertid helt perfekt, og er derfor å anbefale.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer