Duger plasma som PC-skjerm?

Som vanlig koblet vi vår gamle bærbare PC til TV'en, for aktiv sofasurfing.

Publisert
Sist oppdatert

For de aller fleste holder dette i massevis. Det må imidlertid nevnes at det er mer flimring i bildet sammenlignet med LCD-TV'ene.

Du kan forøvrig justere lys, skarphet, fargebalanse og kontrast på PC-bildet. Og ved å senke skarpheten ble flimringen redusert, men helt borte ble den ikke.

Hvorvidt plasmaskjermene er egnet til dokumentbehandling grunnet faren for innbrenning på skjermen, er vi imidlertid ikke sikre på. Selv om ikke vi opplevde noen problemer anbefaler vi derfor at du passer på at PC-bildet ikke blir for statisk. Til TV- og dataspill er det imidlertid ingen tvil om at dette er moro.

På baksiden

I likhet med Hitachis 42-tommer har Philips plassert PC-inngangen på baksiden av medieboksen. Det gjør at du kan ha din bærbare PC koplet til, uten å irritere deg over stygge kabler.

I så måte har Philips en fordel sammenlignet med LCD-TVene til Sharp og plasma-modellen til Pioneer.

Automatisk justering

Når vi prøvde den manuelle side- og høyde-justeringen av PC-bildet, ble vi ikke helt fornøyd. Den automatiske justeringen fungerte imidlertid helt perfekt, og er derfor å anbefale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer