Dusj-huske

Forsiktig: Ikke hopp av i fart!

EN ANNERLEDES DUSJ-OPPLEVELSE: Hvorfor ikke kombinere dusjen med en husketur? Foto: Gustavo Macedo
EN ANNERLEDES DUSJ-OPPLEVELSE: Hvorfor ikke kombinere dusjen med en husketur? Foto: Gustavo Macedo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Av alle ting du kanskje ikke visste at du trengte: En huske i dusjen.

Det er ikke sikkert du vil la barna dusje alene med denne dusj-installasjonen ...

Tid til avslapping

Mannen bak dusj-husken er designeren Gustavo Macedo.

– I en tid hvor folk ikke har tid til å slappe av, har jeg designet Swing Shower (dusj-huske på norsk, red. anm.). Et baderomskonsept som lar brukeren slappe av fysisk og mentalt, kombinert med trenden som bare blir sterkere i samfunnet, om en stadig mer utvisket grense mellom baderom og husets andre rom, skriver Gustavo Macedo på sine nettsider.

Dusjen er utstyrt med et dampsystem, som ifølge designeren skal gjøre at du kun bruker halvparten så mye vann som med en normal dusj. Spørsmålet blir bare om ikke dette kan bli så morro at det blir dobbelt så gøy å bade - og at husets familiemedlemmer dermed bader dobbelt så lenge - og da har vi denne berømte vinninga som går opp i spinninga ...

Ifølge en tidligere avstemming her på DinSide, dusjer 37 prosent av leserne i 5-10 minutter når de dusjer, 29 prosent dusjer i 5 minutter eller mindre, 20 prosent dusjer i 10-15 minutter, 7 prosent dusjer i 15-20 minutter og 7 prosent dusjer i mer enn 20 minutter.

Hvor mye koster varmtvannet? Regn ut med vår varmtvannskalkulator


Indre ro

– At dusjen er laget av resirkulerte materialer, eller materialer som kan brukes om igjen, hjelper oss til å oppnå moralsk ro og dermed nå dobbel avspenning, skriver designeren på sine nettsider.

Er du bekymret for miljøet finnes det i alle fall flere måter å spare vann på - dette kan du lese litt om nederst i artikkelen.

Dusjen kan passe inn i ethvert hjørne av baderommet ditt.

Vi vil anbefale lav fart på husken, og at barn dusjer under oppsyn - noen vil ha vondt for å stå imot fristelsen av å dra på litt fart, og da er nok faren for fall overhengende ...

Slik kan du også spare vann

Dersom du er ute etter å spare vann, er sparedusj et åpenbart alternativ. Waterpebble er en annen fiffig innretning som også har som oppgave å få deg til å tenke over vannforbruket ditt.

Sparedusj: En magisk oppfinnelse?

Hva gjelder dusjkabinett, kan du få alt fra det enklteste for noen tusenlapper, til de mest fantastiske innretninger med like fantastiske funksjoner, for et femsifret beløp.

Snakk om luksusdusj: En strålende oppfinnelse

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer