Dusj i farger

Sensory Sky fra Dornbracht er en fest av vann og farger.

Dusjen faller fra taket som regn, og farget LED-lys skal bidra til følelsen av å ta en dusj under åpen himmel.  Foto: ELISABETH DALSEG
Dusjen faller fra taket som regn, og farget LED-lys skal bidra til følelsen av å ta en dusj under åpen himmel. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Store dusjhoder som skal illudere fossefall og regnskyll har de siste årene blitt populært på baderommet, og dette dusjhodet fra den tyske baderromsinteriørprodusenten Dornbracht tar det et skritt lenger.

Ambisjonene er å gi dusjerne følelsen av å ta et bad under åpen himmel, enten i en foss eller i havet - eventuelt å være fanget i et tropisk regnskyll, og dusjhodet kombinerer farger, lys og vann-koreografi, og veksler mellom bløte og harde, varme og kalde stråler.

Resultatet er en dusjopplevelse vi aldri har sett maken til. Lyset veksler mellom varmt og kaldt, rødt, gult, blått - ja alle regnbuens farger, og vannstrålene hopper fra en forsiktig smal spray av dråper, til et teppe som omslutter hele kroppen.

Dornbracht står forøvrig også bak den helt spesielle liggedusjen, for dem som har problemer med å komme seg opp i stående stilling om morgenen, eller bare ønsker en totalt avslappende opplevelse. Er du blant dem som synes dette virker litt i overkant slapt og kjedelig, burde du heller sjekke ut denne dusjhusken .

Tre program

Sensordusjen for kommersielt bruk er stilt inn på tre ulike program; Release skal gjengi intesive renskyll, med visuelle "lynnedslag". Readjust skal skjerpe sansene gjennom tåke, dugg og lett regn, og Rejoice skal ha en harmonisk effekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer