Dusj i luksus

Trodde du at dusjkabinetter er noe du til nød har i kjelleren eller på hytta? Da tar du feil. Se luksuskabinettene som gjør far stolt og gir mor fotmassasje.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Dusjkabinetter er ikke lenger hva de var. De kjipe kabinettene de fleste av oss har vokst opp med er nå blitt til rene luksusutstyret.

De mest luksuriøse utgavene kan nemlig friste med utstyr de færreste ville trodd var mulig å presse inn i et dusjkabinett.

Standardutstyr

Italian Design har butikker i Sandefjord og Tønsberg, og er blant dem som tilbyr dusjkabinetter av den avanserte sorten. Prisene er fra 21.000 til 53.000 kroner.

I tillegg til dusjmuligheter kan du nemlig sette deg ned i kabinettet og få...

  • ...dampbad med egen generator. Det vil si at kabinettet selv varmer opp vannet som skal dampes. Dermed slipper du å bruke av husets egen varmtvannstank
  • ...kontrollpanel med blant annet temperatur og tidsinnstillinger
  • ...innebygget FM-radio, høyttalere og mulighet for tilkobling av CD-spiller
  • ...mulighet for hands-free telefonmottak
  • ...vifte som tar unna dampen
  • ...fotmassasjemuligheter

...men det er mer

Er ikke dette standardutstyret tilstrekkelig, kan du selvsagt ta steget opp til toppmodellene og kose deg med boblebad og vannmassasje i tillegg.

Trykk her for å se store bilder

Dusj i luksus

  1. Se bildene her

Bildene er hentet fra nettsidene til Italian Design.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer