Dusj med innebygget sjampodispenser

Morgenfjern? Da kan dette være løsningen for deg.

Dusj: Bödysöf kobler du enkelt til dusjslangen. Foto: Produsenten
Dusj: Bödysöf kobler du enkelt til dusjslangen. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å fnise av produkter som retter seg mot "dem som forventer effektivitet". Spesielt når det kommer til å bremse ned langvarige prosesser som aldring av huden.

Men er det én tid på døgnet mange av oss skulle ønske at ting gikk ørlite fortere og enklere, så er det morgenen. Det kan ihvertfall denne journalisten skrive under på.

Lei av å fomle med kaffemaskinen? Nå får du kaffe med et tastetrykk, og her er våre favoritter for espresso - og vanlig kaffe.

Bödysöf er produktet som skal gjøre morgendusjen litt enklere. Ved hjelp av en liten dispenser som kobles på dusjslangen kan du dosere shampo, balsam eller dusjsåpe inn i selve slangen - og ut av dusjhodet. Så kan du fortsette med tannpussen/fotfilingen/barberingen så lenge. Produsenten anbefaler å velge det du bruker mest - men klarer du ikke å bestemme deg, skal det også være mulig å koble på flere dispensere på én dusj.

I videoen under viser produsenten hvordan Bödysöf virker:


Hvor mye bruker du på varmtvann?
Finn ut med vår smarte kalkulator

Gjør det selv

Bödysöf skal være enkel å installere. og du kan feste dispenseren på veggen med en spesiell dobbeltsidig tape!

- Du trenger ingen rørlegger, dette kan du gjøre helt selv. Skru av ledningen til dusjhåndtaket, skru på den lille ventilen. Når du ikke bruker den virker dusjen akkurat som en vanlig dusj, sier Jørgen K H Bertheau i Abakus Norge AS til DinSide. Abakus er Bödysöfs representant i Norden.

I videoen under kan du se hvordan en kobler på dispenserdelen:


Her får du kjøpt

Ifølge Bertheau er dette et helt nytt produkt, og de første eksemplarene kom av samlebåndet på fabrikken i september. USA og Kina står først i køen, men den første lasten med demoprodukter skal være på vei til Norge i skrivende stund. Bertheau håper at produktet skal få innpass i de store baderomskjedene.

Prisen er ennå ikke fastsatt, men Bertheau antar at den kommer til å ligge på rundt 1.100 kroner for den dyreste modellen i krom, og rundt 6-700 kroner for den billigste.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer