Dusjforheng for deg som aldri logger av

Hva tenker du på? At jeg er i dusjen ...

ENSOMT i DUSJEN? Da bør du kanskje sjekke om  dusjforhenget "The Social Shower Curtain" er noe for deg. Det kan neppe lette på lengselen, men det viser i alle fall at eieren har litt humoristisk sans.  Foto: colourbox.com
ENSOMT i DUSJEN? Da bør du kanskje sjekke om dusjforhenget "The Social Shower Curtain" er noe for deg. Det kan neppe lette på lengselen, men det viser i alle fall at eieren har litt humoristisk sans. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med folkene bak filmen The Social Network, har ikke designerne turt å lage en blåkopi av Facebook her. Men referansen er tydelig nok.

Så for deg med et snev av humor intakt, og en åpenhet omkring avhengigheten av verdens mest omtalte sosiale nettverk, kan kanskje dusjforhenget The Social Shower friske opp på badet.

Liker du ikke dusjforheng? Da bør du sjekke de uknuselige dusjveggene. Og vil du gå et skritt lenger, bør du sjekke den vanntette høyttaleren som kommuniserer med Apple og Android-apparater.

Sosial - eller brutal?

Designsjappa Spinning Hat selger dette produktet sammen med flere humoristiske elementer til bruk i hus og hjem. Det sosiale dusjforhenget har for eksempel godt selskap av Blood Bath Shower Curtain som gjerne også kan parres med Blood Bath badematte samt badesåpen med samme navn. Sistnevnte ser forøvrig ut som den er hentet rett fra kjølerommet i nærmeste blodbank.

Det sosiale dusjforhenget koster 14,99 dollar før ekspedisjon, altså cirka 90 kroner.

Skal vi tro informasjonen i nettbutikken er produktet tilgjengelig fra februar. Men allerede før det ligger klart i butikklageret, er designet utdatert. De har nemlig ikke fått med seg elementene fra Facebooks nye timeline.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer