DVD-opptak i stua

PRISTEST: Videospilleren er død. Lenge leve DVD-opptakeren. Men hva må du betale for herligheten? Her får du prisene på 18 spillere i syv ulike butikker. Du kan spare 3.800 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Den gamle VHS-standarden er ikke lenger noe å spare på. Nå er det DVD som gjelder. Inntil nå har den teknofrelste forbruker stått overfor et par betydelige problemer:

  • Høye priser
  • Ulike opptaksstandarder.

Levelig

Den gode nyheten er at prisene har begynt å nærme seg et akseptabelt nivå. Her viser vi deg spillere fra 6.000 til 15.000 kroner. Interessant er det også å konstatere at du kan spare 3.800 kroner på den samme spilleren - bare ved å velge riktig butikk.

Hva må prisen være før du kjøper DVD-opptaker i stua? (Avsluttet)
Under 3.000(67%) 2021
Under 5.000(27%) 820
Ca. 6/7.000(3%) 105
Pris spiller ingen rolle(2%) 63
Rundt 10.000(1%) 22
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Dessverre er ikke formatkampen endelig avgjort, men husk at flere leverandører nå lager spillere med innebygget harddisk. For deg som har hovedfokus på TV-opptak snarere enn å lage dine egne DVD-filmer kan det være et greit alternativ. En av modellen har i tillegg begge deler, noe som er praktisk.

Eller legg inn dine tips og erfaringer i diskusjonsgruppen nedenfor:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer