DVI: Perfekt spill-TV?

I likhet med Samsungen har denne LGen en oppløsning på 852/480. Det gjør at den ikke er helt optimal som PC-monitor. Men som spillskjerm får du garantert moro i mange timer.

Publisert
Sist oppdatert

Mens Samsungen kun har DVI-inngang, har LG i tillegg utstyrt sin modell med en VGA-inngang. Har du et gammelt skjermkort kan det være en fordel.

Det fulgte også med en lang VGA-kabel, men selv brukte vi kun DVI-inngangen og ble positivt overrasket over kvaliteten. Til sofasurfing duger dette i massevis, og flimringen er ikke verre enn at den er til å leve med. LG anbefaler for øvrig en oppløsning på 640/480, 60 Hz for best bildekvalitet.

Til tekstbehandlingsskriving blir det imidlertid litt slitsomt, vi tipper at det hovedsakelig vil være spillmulighetene som vil fenge eierne. Med 800/600 oppløsning hadde i hvert fall ikke vi noen problemer med å slå i hjel flere timer med Battlefield foran denne skjermen.

Skjermrenser for økt trygghet

Det er mange som frykter innbrenning på plasmaskjermer, og mens Samsungen ikke var utstyrt med skjermrenser, gir LGen deg flere valg. Du kan velge mellom vanlig hvitvasking, orbiter (som flytter bildet på skjermen hvert annet minutt) og inversjon (som endrer fargene automatisk hver halvtime. )

Dette gir pluss i vår bok, men husk likevel at du alltid bør være forsiktig med å ha for statiske PC-bilder på plasma-TVer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.