Dyrest i Bergen

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Selv om prisnivået i Bergen er klart lavere enn i hovedstaden, skal du ikke lete lenge før du finner dyre boliger. Denne boligen er en av dem, og har en prisantydning på 4 millioner kroner.

Boligarealet er på 249 m², men du får også en tomt på hele 4797 m². Det skulle rekke for de fleste av oss. Eiendommen skal være pent opparbeidet med plener, hellelagte plattinger, grusplattinger, prydplanter, samt fruktrær. Deler av eiendommen er naturtomt.

Boligen skal - i følge prospektet - ligge usjenert til ved enden av privat vei. Bolighuset ligger vestvendt med meget gode solforhold og utsikt mot Vatlestraumen.

Du får kjøkken, spisestue, stue, bad, wc, bibliotek (bøkene må du nok kjøpe selv), tre soverom, et lite koffertloft samt flere terrasser. Det er også uthus på eiendommen, men de er preget av alder og sporadisk vedlikehold, og krever rehabilitering

Hele prospektet finner du her

Faksimilie fra Tinde.no
Faksimilie fra Tinde.no Vis mer


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer