Dyrest i Oslo

Listen over rimelige boligprosjekter for ungdom i hovedstaden var lang, men betydelig dyrere enn det som blir tilbudt i resten av landet.

Publisert
Sist oppdatert

De billigste nye leilighetene i Oslo fant vi i utkantstrøkene, som for eksempel Holmlia.

- Det er i vesentlig grad beliggenheten som er styrende for salgspris, sier direktør i Husbanken, Stein Stavrem.

Klubb 18-34 på Skullerudhagen

Skanska Bolig bygger 44 2- og 3-romsleiligheter på Skullerudhagen, for deg mellom 18 og 34 år. 26 av boligene er allerede solgt, og det er kun 2-romsleiligheter igjen.

Hva: 2- og 3-romsStørrelse: 41 og 64 kvadratmeterHvor: SkullerudhagenKvadratmeterpris: fra 22.800 til 29.400 kroner for 2-roms og fra 23.900 til 26.400 for 3-romsleilighetenePlanlagt salgsstart: Salget pågår, alle 3-roms er utsolgtInnflyttingsklare: Januar 2006Les mer: Skullerudhagen

Startbo på Carl Berner

Veidekkes datterselskap Startbo planlegger hele 237 ungdomsboliger fordelt på 4 blokker på Carl Berner. De har fått godkjent støtte fra Husbanken til første byggetrinn med 58 boliger. Også disse leilighetene er øremerket dem mellom 18 og 35 år. 231 av 237 leiligheter er allerede solgt. De største leilighetene har mulighet for å leie ut en hybeldel for å finansiere boligkjøp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer