Test: OBH Nordica Air Force 460

Effektivt alternativ om du kan godta kompromissene

Trådløse, slangefrie støvsugere er dyre. OBH Nordica har lagt seg litt lavere i pris enn de argeste konkurrentene, men klarer den oppgavene like godt?

PRISGUNSTIG: Det er mye å like ved OBH Nordica Air Force 460, blant annet at prisen er lavere enn på konkurrentene fra Bosch, Dyson og Philips. Men er det nok? Foto: Tron Høgvold
PRISGUNSTIG: Det er mye å like ved OBH Nordica Air Force 460, blant annet at prisen er lavere enn på konkurrentene fra Bosch, Dyson og Philips. Men er det nok? Foto: Tron Høgvold Vis mer
Publisert

Tidligere i vinter har vi testet trådløse, slangeløse støvsugere fra både Bosch, Dyson, Philips og Xiaomi. Men også OBH Nordica har lyst på en bit av dette markedet.

OBH Nordica er godt kjent for kjøkken- og husholdningelektronikk i Norge, men ikke støvsugere. Men OBH Nordica er del av Groupe SEB, som også har Rowenta under vingene, og Rowenta lager støvsugere.

OBH Nordica Air Force 460 er dermed laget av noen som har laget støvsugere før, og samme støvsuger kan kjøpes nedover i Europa under med Rowenta-logo.

Stor pakke

Det er mye dippedutter esken. Det er «ørten» små og store deler, alt pakket inn i små poser. Noen av dem utrolig smarte, andre kanskje litt overflødige.

To motoriserte munnstykker med roterende børster, ett av dem et minimunnstykke til møbler og madrasser, er selvsagt på plass. Hovedmunnstykket har lys i fronten, slik som Philips og Xiaomi, men det er ikke like sterkt som Philips sitt lys.

Det er også med fem ulike børstepåsatser til å koble på støvsugerrøret og selve støvsugeren. De kan sitte der hele tiden, slik at du hele tiden har to ulike børstemunnstykker klare til å bruk oppå gulvlister eller på pianotangentene på din ferd gjennom boligen. Her er det bare de to børstetypene du trenger, og legge resten av dem et lurt sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer