Eksklusive interiørfunn på postordre

Den franske postordrekatalogen La Redoute fortsetter samarbeidet med stjernedesigner Christian Lacroix.

Publisert
Sist oppdatert
For meg går mote og livsstil hånd i hånd.Christian Lacroix


I fjor vår gjorde den franske haute couture-designeren Christian Lacroix en gjestekolleksjon for La Redoute. La Redoute er en av verdens mest kjente postordrekataloger, og selger også produkter gjennom egen nettbutikk.

Kolleksjonen omfatter både klær og interiør, og samarbeidet var så vellykket at nå kommer runde to, en vår- og sommerkolleksjon for 2008.

Se bilder av nyhetene

Dette lille bordet med alle beina er det nok ikke mange som har make til... Foto: La Redoute
Dette lille bordet med alle beina er det nok ikke mange som har make til... Foto: La Redoute Vis mer


La Redoute har samarbeidet med en rekke store designere siden 1969, og blant dem som har designet spesielt for postordrekatalogen finner vi Emmanuelle Khanh, Yves Saint Laurent, Sonia Rykiel og Jean-Paul Gaultier.

Urban nomade

Inspirasjonen til klær og interiørnyhetene skal Lacroix ha hentet fra flertall steder. Nomadestammer har påvirket både inne - og utemøblene, som har fått et elegant og sporty design for den urbane forbrukeren. Samtidig har både møblene og tekstilene en sterk Lacroix-signatur, for dem som kjenner til hans tidligere design.

Det er snirklete, nybarokke mønster, store linjer - og litt aparte fargekombinasjoner. Det strekker seg fra overdimensjonerte barokkmønstrete tekstiler til mer spesielle møbler som bordet til høyre. Vi tipper du enten elsker - eller hater det.

Prisen ligger hakket over La Redoutes standardprodukter, men er likevel hakket rimeligere enn interiørkolleksjoner vi har sett fra andre klesdesignere.

Noen av produktene er allerede til salgs gjennom La Redoute, og resten vil komme løpende på LaRedoute.no. Dersom du ønsker å se flere (fremtidige) produkter kan du sjekke denne nettsiden.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer